Koen BonnetAls Digital Business Designer beweegt Koen zich op het snijvlak van bedrijfskunde en technologie. Koen weet doelstellingen te vertalen naar oplossingen en weet oplossingen te implementeren met processen en technologie. Koen kan plannen maken, communiceren met belanghebbenden en hands-on realiseren.

CloudGuide’s AI-powered Blog

Bij CloudGuide zijn we fervent gebruiker van Notion, het zwitsers zakmes voor gestructureerde en ongestructureerde content. Deze blog bevindt zich in Notion en wordt via de API op deze website gepubliceerd.

Het resultaat is dat het team van CloudGuide zonder van werkomgeving te hoeven wisselen, content kan publiceren vanuit content die we toch al hebben in de vorm van documentatie, aantekeningen, etc. Kennis wordt op deze manier veel sneller gebruikt en gedeeld.

Notion beschikt over AI en dat betekent dat met een druk op de knop een memo, technische documentatie of aantekeningen omgewerkt kan worden tot een blog. Redigeren, het “Gepubliceerd” vinkje zetten en de website is bijgewerkt.

Voor deze manier van werken hebben we een minimale Notion-database uitgedacht en een Notion integratie ontwikkeld op basis van Node.JS/Express en een template geintegreerd. Bekijk het project op Github; https://github.com/goodgrid/notion-blog-publisher

Wil je ook je Notion content publiceren als blog? Neem dan contact met ons op.